Tym razem głównym dodatkiem jest mleczna czekolada. Zapraszam do recenzji.
Makroskładniki (100g) : 558 kcal 23.7B|45T|23W (11.2g cukrów prostych)
Skład : pasta z orzechów arachidowych 90%, cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, lecytyna sojowa, aromat waniliowy, emulgator E476
Konsystencja pasy Krukam
Pasta po raz kolejny cechuje się aksamitną, dość leistą konsystencją. Ja lubię zarówno te bardzo gęste, kremowe jak i bardziej rzadkie masła orzechowe, więc Krukam ponownie dostaje ode mnie „dziesiątkę”.
Smak pasty orzechowej Krukam
Mniej słodki od poprzedniej wersji z białą czekoladą, ale nadal bardzo dobry. Kiedyś już testowałem pastę z dodatkiem czekolady deserowej, a ta tutaj bardzo mi ją przypomina. Największą różnicą wydaje się być właśnie słodkość, bo intensywność orzechów i kakao wypada tak samo.
Podsumowanie
Łyżeczką ze słoika, z owsianką, omletem, naleśnikami czy goframi – jestem pewien, że pasta z mleczną czekoladą od Krukam sprawdzi się w każdym wydaniu. Mnie standardowo najbardziej smakuje z ciepłą owsianką.
Cena: ok. 12 zł (Krukam)
Opinie (0)