ROK FITATU PREMIUM 20% TANIEJ NA KOD „FITRECENZJE20” [TUTAJ]
Real Pharm Isolate 100 Millionaire Cake – moja recenzja!
12.11.2019 10:41
##białko #real pharm

Dziś przychodzę do was z recenzją Real Pharm Isolate 100 o smaku ciasta „Milionaire”. Białko testowałem standardowo, czyli...

Real Pharm Isolate 100 Millionaire Cake – moja recenzja!

Dziś przychodzę do was z recenzją Real Pharm Isolate 100 o smaku ciasta „Milionaire”. Białko testowałem standardowo, czyli jako dodatek do owsianki i w formie szejka z wodą oraz mlekiem.

Makroskładniki (100g) : 367 kcal 90B|0.3T|1W (1g cukrów prostych)
Skład : izolat białka serwatki, aromat, karboksymyletyloceluloza, sukraloza, acesulfam-k, karmel w proszku.

Rozpuszczalność białka Real Pharm Isolate 100

idealna po dodaniu białka do owsianki, ale nieco gorsza po wymieszaniu z wodą czy mlekiem. Tutaj proszek pozostawił po sobie kilka małych grudek i to właśnie za nie odejmuję 2 punkty – 8/10.
EDIT. Wspomniane wyżej grudki były spowodowane niedokładnym wymieszaniem szejka. W dwóch kolejnych próbach proszek rozpuścił się idealnie, a płyn cechował się aksamitną konsystencją. Jest to oczywiście mój błąd, dlatego ocenę zmieniam na 10/10.

Smak Real Pharm Isolate 100 Millionaire Cake

Słodkie połączenie maślanych ciastek, czekolady i karmelu, w skrócie Milionaire Cake. Smak ciasta został tu naprawdę dobrze oddany, ale da się to wyczuć przede wszystkim z mlekiem i owsianką. Z wodą białko już tak dobre nie jest – traci swoją wyjątkowość, a poszczególne smaki nie są tak intensywne. Za całokształt daję siódemkę – 7/10.

Podsumowanie

Izolaty kojarzą wam się z prostym, mało ciekawym smakiem ? Jeśli tak, to spróbujcie Real Pharm Isolate Milionaire Cake. Jak wspomniałem wcześniej, polecam przede wszystkim z owsianką i mlekiem.

Cena: ok. 80 zł (Real Pharm)

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. [więcej]