Bakaliowa
Zgodnie z nazwą, czekolada zawiera w sobie bakalie, a konkretnie rodzynki i orzechy laskowe. Ich ilość jest bardzo zadowalająca i równomiernie rozłożona po całej tabliczce. Zatopione w kakaowej masie, nadają jej jeszcze bardziej słodkiego smaku, dlatego też ta czekolada świetnie sprawdzi się jako dodatek do gorzkiej kawy. Jeśli lubicie słodycze z dodatkiem bakalii, ta przekąska od Light Sugar z pewnością przypadnie wam do gustu
Bantova
Nazwa czekolady może sugerować jej podobieństwo do popularnego batonika. Czy tak jest ? Trochę tak, ponieważ w jej skład także wchodzą wiórki kokosowe, które nadają całości bardzo intensywnego smaku kokosa. W połączeniu z czekoladą tworzą one zgrany duet, który nie cechuje się nadmierną słodyczą. Uzbrójcie się jednak w cierpliwość, ponieważ wiórki kokosowe mają skłonność do pozostawania w zębach, co nie każdemu może się spodobać.
Opinie (0)