KruKam Aromat Brzoskwiniowy – recenzja

KruKam Aromat Brzoskwiniowy – recenzja

Aromat brzoskwiniowy Krukam to jeden z czterech owocowych aromatów tej firmy! Jak wypada w zapachu i smaku? Czy przypomina brzoskwinię? Do czego go dodać i czy warto go kupić? Zapraszamy do recenzji!

Aromaty KruKam nie zawierają cukru i tłuszczu. Nie posiadają wartości energetycznej, a swój słodki smak zawdzięcza sukralozie w składzie.

Składniki: aromat, nośnik: glikol propylenowy, woda, substancja słodząca: sukraloza

Ogólne wrażenia

Po powąchaniu tego aromatu od razu czuć słodką brzoskwinię! Zapach ten przypomina mi również nieco zapach soków typu multiwitamina.

W smaku jest dosyć słodki i bardzo dobrze oddaje brzoskwinię! Według mnie jest idealnie słodki, chociaż dla niektórych może być za bardzo.

Nie jest chemiczny ani sztuczny, nie czuć żadnej goryczki. W jogurcie smakuje 1:1 jak Jogobella brzoskwiniowa! Absolutnie nie ma się do czego przyczepić!

Do czego aromat brzoskwiniowy KruKam?

Jak było wspomniane wcześniej, smakuje świetnie w jogurcie naturalnym, Skyrze i innym nabiale. Bardzo pasuje również do innych mlecznych deserów, kaszy manny, koktajli i galaretek.

Sprawdzi się też jako smacker do wody lub herbaty

Podsumowanie

Aromat brzoskwiniowy KruKam okazał się świetnym brzoskwiniowym aromatem! Idealnie je oddaje w smaku i zapachu! Nie jest chemiczny, sztuczny oraz nie czuć goryczki. Jego poziom słodkości według mnie również jest odpowiedni.

Według mnie jego najlepszym zastosowaniem jest dodanie do jogurtu naturalnego, bądź Skyra. Wtedy taki jogurt może zastąpić zwykły brzoskwiniowy jogurt z dodatkiem cukru. Jest to zatem super alternatywa! Ja polecam i moja ocena to 10/10! Kupisz go tutaj.

Aromaty oraz szeroki wybór fit produktów, proteinowych i bez cukru znajdziesz w sklepie FITREC!

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Również z tej kategorii

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. [więcej]